RYCHLÝ VÝBĚR
KOSMETIKA
ŠPERKY
MÓDNÍ DOPLŇKY
MODELÁŽ NEHTŮ
KLIENTSKÁ LINKA
Volejte
+420 608 848 090
pondělí - pátek
od 8:30 do 18:00 hod.
NEPŘEHLÉDNĚTE
Poctivé mlsání - české cukrovinky a spousta dalšího zboží s Klubem Global 3000.
Parfémy jsou vyráběny v několika různých koncentracích a každý z nich má své určité výhody.
Velikosti šatů, plavek, prádla.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ
Facebook Twitter 
OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES.

1. Kdo je zodpovědný za ochranu Vašich osobních údajů

Správcem Vašich osobních údajů je provozovatel internetového obchodu obchod.lagarto.cz

Jitka Kopincová
IČ: 467 30 648
Peškova 517
403 31 Ústí nad Labem
E-mail: obchod@lagarto.cz
Telefon: +420 608 848 090


2. Které údaje a za jakým účelem od Vás získáváme

a) Údaje shromažďované z právního titulu za účelem plnění Kupní smlouvy a plnění požadavků Zákona o účetnictví:
- jméno, příjmení, doručovací a fakturační adresa, název firmy, IČ, DIČ, telefonní číslo, e-mail,
- objednané zboží, údaje k objednávce o platbách, reklamacích a vrácení zboží.

Pokud nám tyto údaje neposkytnete, nebudeme schopni Vám zboží prodat, protože bychom tím porušili zákon.

b) Údaje shromažďované z titulu oprávněného zájmu za účelem zajištění bezpečnosti Vašich údajů a zlepšení komfortu nakupování:

Údaje nutné k vytvoření Vašeho uživatelského účtu (vytvoření účtu je dobrovolné, k nákupu není tento účet bezpodmínečně nutný):
- e-mail a heslo (slouží k ověření Vaší identity při přihlašování k uživatelskému účtu),
- údaje pro předvyplnění hlavičky Vaší objednávky při opakovaných nákupech.

Uživatelský účet Vám usnadní pořízení objednávky automatickým předvyplněním některých jejich údajů, sledování historie Vašich objednávek, opakovaný tisk dokladů, sledování stavu objednávky a procesu jejího doručování.
Vaše heslo v uživatelském účtu neukládáme, pouze jeho otisk (hash), ze kterého není možné heslo zpětně určit. Nemusíte se proto bát jeho zneužití, v případě, že stejné heslo používáte i jinde.

Uživatelský účet můžete kdykoli zrušit v sekci Můj účet. Tím Váš uživatelský účet zanikne spolu se všemi jeho údaji. I poté, co svou registraci zrušíte, budeme dále evidovat Vaše objednávky a faktury viz článek 2. odstavec a) a článek 5., abychom neporušili zákon.

Cookies nutné pro funkci programu affiliate
Jde o malé soubory, které ukládáme do Vašeho počítače v případě, že jste na náš e-shop přišli z internetového odkazu partnera. Partner pak může být za Vaše nákupy odměňován, protože náš e-shop na internetu propaguje a přivádí nám tím zákazníky.
Žádné osobní ani jiné cookies nepoužíváme, a proto k užívání cookies nepotřebujeme Váš souhlas.

c) Údaje vyžadující Váš souhlas:
- souhlas se zasíláním novinek (souhlas je dobrovolný, nemusíte jej poskytnout).

Pokud nám k tomu udělíte souhlas, můžeme zasílat e-mailové zprávy o tom, co je nového v našem e-shopu. E-maily rozesíláme maximálně jednou měsíčně. Souhlas se zasíláním můžete kdykoli odvolat v sekci Můj účet.


3. Jak s Vašimi osobními údaji nakládáme

Vaše osobní údaje používáme:
a) k účelům uvedeným v článku 2.,
b) pro komunikaci s Vámi a k odpovědím na Vaše dotazy a připomínky,
c) anonymizované údaje (údaje, ze kterých není poznat Vaše identita) můžeme libovolně použít k vedení našich statistik, analýze chování zákazníků obecně, ke zlepšování našich služeb a uchovávat je libovolnou dobu.

Jiným způsobem Vaše osobní údaje nezpracováváme a nepoužíváme je k automatickému rozhodování ani k Vašemu profilování.


4. Jak dlouho Vaše údaje uchováváme

Osobní údaje uchováváme tak dlouho, jak je to nezbytně nutné k plnění účelu, pro který byly získány (viz článek 2.), pokud to zákony nevyžadují jinak.


5. Komu můžeme Vaše osobní údaje poskytnout

Vaše osobní údaje můžeme poskytnout dalším subjektům:

a) zpracovatelům pro zajištění výše popsaných účelů (článek 2.). Zpracovatelé mohou použít Vaše osobní údaje pouze v rozsahu nezbytném pro splnění daného účelu.
Jde zejména o:
- poskytovatele účetních služeb,
- poskytovatele hostingových a serverových služeb,
- služby programátora,
- služby doručení zásilky,

b) státním orgánům (Policii ČR, soudům, Finanční správě ...) a to pouze v rámci výkonu jejich zákonných pravomocí.


6. Jaké jsou ve vztahu k osobním údajům Vaše povinnosti

Vaší povinností je:
- uvádět své osobní údaje vždy správně a pravdivě,
- na objednávkách a při komunikaci s námi musíte uvádět vždy své aktuální údaje,
- chránit své přístupové údaje, aby nedošlo k jejich zneužití.

V případě změn byste měli včas aktualizovat i svůj uživatelský účet. Předejdete tomu, že se na objednávku dostanou staré neplatné údaje a Vy je zapomenete opravit.


7. Jaká jsou ve vztahu k osobním údajům Vaše práva

Vaše práva podle platných zákonů:
- právo na přístup k osobním údajům, které o Vás zpracováváme,
- právo na opravu těchto údajů,
- právo na jejich vymazání nebo blokování,
- právo vznést námitku proti zpracování dat podle článku 2. odstavec b),
- právo na přenositelnost (právo získat své údaje v běžném, strojově čitelném formátu).

Pro uplatnění těchto práv je třeba nám napsat písemnou žádost na naše kontaktní údaje uvedené v článku 1. Vaše žádost bude vyřízena bez zbytečného odkladu, maximálně však do jednoho měsíce. Z důvodu složitosti lze dobu prodloužit o další dva měsíce.

- právo podat stížnost

V souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů se můžete kdykoli obrátit se stížností na dozorový úřad, kterým je:

Úřad pro ochranu osobních údajů
Pplk. Sochora 27
170 00 Praha 7

Datum účinnosti: 25.5.2018

Poznámka:
Informace uvedené v tomto dokumentu se mohou měnit. Pokud obsah dokumenu změníme, budeme datum účinnosti aktualizovat.

NÁKUPNÍ KOŠÍK
0 položek
Můj košík  /  Pamatováček (0)
ZÁKAZNÍK:
BUDE VÁS ZAJÍMAT
NÁŠ TIP
Klub Global 3000 a poctivé mlsání
Sbíráte body v Globusu, Tescu, Albertu, Penny...? Sbírejte body v Globalu! U nás za ně dostanete také levnější zboží. Ale u nás k tomuto levnějšímu zboží dostanete za body ještě navíc peníze.
Avon kosmetika
Vše pro Vaše zdraví
SPECIÁL
Náš partner Klub Global 3000
Zajímavá možnost spolupráce s Klubem Global 3000 a českými cukrovinkami pro každého z vás.
Zdobení fólií
Jak na to?
Nail Art
Připravili jsme pro Vás malou ukázku Nail Artu od francouzské slečny s přezdívkou Tartofraises, která se opravdu vyzná!
Jak na Water Marble
Co, že to vlastně Water Marble je? A jak na to?
Created by Canimambo & Cogito - tvorba stránek 01/2012 | xhtml | css |  
Grafické studio Lagarto  | Avon, módní doplňky  | O zdraví  | Global 3000 a české cukrovinky  | Registrace Global 3000, poctivé mlsání  | Tvorba webů